Bergen

Kom deg til Bergen, og videre ut i verden, på bare en halvtime!

From Haugesund to

Bergen med Widerøe!

Den 2. september starter Widerøe opp med direkterute til Bergen, mandag – fredag.

Med det åpnes det opp en helt ny verden for folk på Haugalandet! På bare en halvtime kommer en seg nå til Bergen Lufthavn Flesland – et sentralt knutepunkt for regionen med sine over 70 direkteruter til inn- og utland. Herfra finnes et stort utvalg av korresponderende ruter.

Reis direkte på shoppingtur til fasjonable byer som Amsterdam og Paris, bruk Aberdeen som utgangspunkt for å se høylandet i Skottland, eller opplev den verdensberømte Oktoberfesten i München!

I tillegg til spennende utenlands destinasjoner, kommer man seg med den nye ruten også raskt og enkelt videre rundt i vårt langstrakte land. Kristiansund står klar til å friste de eventyrlystne med den spektakulære Atlanterhavsveien, Trollstigen og Romsdalseggen. Kristiansand lokker folk med sitt rykte som sommerby, mens rosenes by, Molde, byr på jazz og blomsterduft! Mulighetene er mange, og takket være Widerøe sin nye direkterute blir disse destinasjonene lettere tilgjengelig for Haugalendingene.

Book with WiderøeBook with goTO Berg HansenBook with G Travel GetawayBook with Celcius ToursBook with HRG Nordic Centrum Reisebyrå

Our direct flights

Charter