• ARG Duty Free på Haugesund Lufthavn Karmøy
  • Alltid åpen ved avgang og ankomst
  • Kampanjer og tilbud

ARG Duty Free på Haugesund Lufthavn Karmøy

Velkommen til en nyrenovert og større tax free-butikk!

På Haugesund Lufthavn Karmøy finner du et stort utvalg innen parfyme-, kosmetikk- og velværeprodukter fra de fleste merkevarene på markedet. I tax free-butikken kan du velge mellom kjente merkenavn og de nyeste produktene på markedet.

Vin utvalget er betydelig utvidet og nøye utvalgt for å gi deg muligheten for å velge fra et stort sortiment. I spritutvalget har vi en rekke nyheter innen gin, og selvfølgelig alle klassikerne innen wiskey og cognac.

Vårt utvalg av sjokolade, snop og søtsaker tilfredsstiller de fleste, og vi har en rekke produkter som bare er tilgjengelig i tax free-butikker.

Vi ønsker å gi deg en god opplevelse når du handler hos oss enten du skal på ferie, forretningsreise eller har andre formål. Du kan selvfølgelig handle det samme utvalget når du kommer hjem igjen!

Velkommen til THE DUTY FREE EXPERIENCE på Haugesund Lufthavn Karmøy.

Alltid åpen ved avgang og ankomst

Kjøp varer avgifts- og momsfritt ved utenlandsreise!

Skal du reise til Gdansk, Malaga, Alicante, Rhodos, Chania, eller Gran Canaria? Vår tax free-butikk på Helganes selger varer som er avgifts- og momsfrie.

Husk at taxfreen alltid er åpen ved avgang og ankomst for utenlandsreiser (*). Kontakt butikksjefen på telefon 90 70 17 90 eller e-post siv.anita.nilsen@airportretail.no

*Unntak for ankomster fra tredjeland som Tyrkia.

 

Kampanjer og tilbud

Populære nyheter og kjente merkevarer!

På Haugesund Lufthavn Karmøy finner du mange gode kampanjer og tilbud. Her finner du de mest populære nyhetene, “superdeals” med nedprisede klassikere innen parfyme til både dame og herre, og “special offers” som er kampanjer på produkter innen kjente og populære merkevarer for parfyme, hudpleie, kosmetikk, godteri, søtsaker og mye mer!